logo heder portal web
2017 05 16 kobiljak 1
 

Večeras je predsjednik TO HDZ-a Kobiljak Pero Filipović okupio uži dio članstva u vatrogasnom domu u Kobiljaku kako bi još jednom definirali aktivnosti temeljnog ogranka do izbora.
Razgovaralo se sa članstvom kako potaknuti simpatizere da daju svoj glas za sve liste HDZ-a. Članovi izvršnog odbora podijelili su članstvu promidžbenog materijala.
Skupu se obratio i kandidat za predsjednika Gradske četvrti Sesvete Dražen Markota te u kratkom izlaganju prezentirao program HDZ-a za Gradsku četvrt Sesvete.
Skupu se također obratio predsjednik PO HDZ-a Sesvete Ante Plazonić. Još jednom je naglasio da je jako važno potaknuti članstvo i simpatizere da glasaju za sve liste HDZ-a.
Oko organizacije i provedbe izbora skupu se obratio i voditelj Izbornog stožera PO HDZ-a Sesvete Ratko Dragović - Klek koji je ukratko objasnio što nas očekuje još u izbornoj promidžbi i na dan izbora.

 
2017 05 16 kobiljak 2

logo hdz novi

 

logo hdz bijela

... učlani se u HDZ ....

PITANJA I PRIJEDLOZI

Pozivamo Vas da nam putem elektronske pošte (info@hdz-sesvete.eu) iznesete Vaše prijedloge, komentare i pitanja vezana uz aktivnosti HDZ-a na području Gradske četvrti Sesvete.
Go to top