logo heder portal web
plazonic antePoštovane članice i članovi HDZ-a, uvažene sugrađanke i sugrađani, dragi simpatizeri HDZ-a!
Pred nama su izbori za lokalnu upravu i samoupravu (Mjesni odbori, Vijeće gradske četvrti Sesvete, Skupština Grada Zagreba i gradonačelnika/cu Grada Zagreba).
Od velike je važnosti da 21. svibnja 2017. godine izađete na izbore i ostvarite svoje građansko pravo, te svojim glasom podržite kandidate Hrvatske demokratske zajednice na svim razinama.
Vaš glas za HDZ omogućit će nam nastavak započetih aktivnosti oko provođenja svih projekata predviđenih za sljedeće četiri godine. Dovršetkom Branimirove ulice konačno želimo stati na kraj prometnim gužvama u centru Sesveta. Želimo napraviti denivelaciju pružnog prijelaza prema sajmištu, urediti plohu sajmišta, otvaranje dviju novih željezničkih postaja u Sesvetskim Selima/Selnici i Sesvetskoj Sopnici, izgradnja vrtića u Sesvetskom Kraljevcu za koji je već raspisan natječaj za arhitektonsko rješenje.
Od iznimne je važnosti dovršiti vodovodnu, kanalizacijsku i plinsku mrežu u sesvetskom Prigorju. I dalje zajedno nastavljamo provoditi male komunalne akcije po našim mjesnim odborima.
Sve Vas srdačno pozdravljam i unaprijed zahvaljujem na vašem glasu za HDZ!
 
Područni odbor HDZ-a Sesvete
predsjednik Ante Plazonić

  
facebook cover 00 gc sesvete
 

2017 05 21 hdz kandidati

logo hdz novi

 

logo hdz bijela

... učlani se u HDZ ....

PITANJA I PRIJEDLOZI

Pozivamo Vas da nam putem elektronske pošte (info@hdz-sesvete.eu) iznesete Vaše prijedloge, komentare i pitanja vezana uz aktivnosti HDZ-a na području Gradske četvrti Sesvete.
Go to top