logo heder portal web

2017 04 03 prgomet 117

U prepunoj Plavoj dvorani u Sesvetama, u ponedeljak 3. travnja 2017. pred stranačkim prijateljima i simpatizerima predstavio se kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet sa svojim izbornim stožerom.
Na početku druženja, prisutnima se kao domaćin, obratio predsjednik Područne organizacije HDZ Sesvete i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Ante Plazonić naglasivši kako su Sesvete najveća gospodarska snaga Grada Zagreba te najavio sedmu uzastopnu pobjedu HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima.
Prisutnima su se redom obratili i predsjednik gradske organizacije HDZ-a dr. sc. Andrija Mikulić, voditeljica izbornog stožera Sanda Kulić Makar i zamjenik voditeljice izbornog stožera Pavo Kostopeč.
Kandidat za gradonačelnika Drago Prgomet u svom obraćanju prisutnima, kao glavne prioritete na sesvetskom području istaknuo je bolju prometnu povezanost Sesvećana sa centrom Zagreba, bolje uvjete za učenike osnovnih škola i izgradnju vodovodne mreže svima kojima ju nemaju, što je, po njegovu mišljenju, nedopustivo u 21. stoljeću.
Izrazio je želju da Grad Zagreb postane europski grad u kojem će uvjete za kvalitetan život pronaći svi koji u njemu žive.
Na kraju druženja uputio je poruku kako će voditi Grad pošteno i odgovorno i kako će nas voditi do pobjede, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih.

Fotogalerija se nalazi na linku ...

 


Druženje s kandidatom za gradonačelnika Grada Zagreba
  
 2017 04 03 prgomet drago
 
Pozivamo članove PO HDZ-a na predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Zagreba, dr. Drage Prgometa.
Predstavljanje će se održat u ponedjeljak 3. travnja 2017. u Plavoj dvorani u Sesvetama s početkom u 20 sati.

logo hdz novi

 

logo hdz bijela

... učlani se u HDZ ....

PITANJA I PRIJEDLOZI

Pozivamo Vas da nam putem elektronske pošte (info@hdz-sesvete.eu) iznesete Vaše prijedloge, komentare i pitanja vezana uz aktivnosti HDZ-a na području Gradske četvrti Sesvete.
Go to top