logo heder portal web
2014 09 25 dujmovic 103 
 
Temeljni ogranak HDZ -a Sesvetski Kraljevec je 25. rujna 2014. godine s početkom u 20,15 sati organizirao predstavljanje knjige novinara i publiciste Tihomira Dujmovića „Tko mi zabranjuje moje kolumne". Sesvetski Kraljevec ugostio je uvažene govornike koji su govorili o sadržaju i potrebi izdavanja ove knjige. Govornici su bili dr. Andrija Hebrang, saborski zastupnik Gordan Jandroković, studentica Akademije dramske umjetnosti gospodična Lucija Dujmović te naravno i sam autor gospodin Tihomir Dujmović.
Prezentaciju ove knjige emotivno je vodila predsjednica TO Sesvetski Kraljevec Silvija Lažeta dipl.iur.
Govornici su bili nekoliko puta prekidani pljeskom, a kolumne u interpretaciji mlade studentice držale su publiku u punoj koncentraciji i bez daha punih 90 minuta. Autor je u gotovo ispovjednom tonu govorio o tome kako mu je nekoliko puta zabranjeno pisanje političkih kolumni, posljednji put u Večernjem listu nakon teksta o otkriću masovne grobnice u Gračanima, gdje su pronađena tijela dva razreda jedne srednje škole iz NDH. Zabranjene kolumne koje su svjedočile o danu kada su oslobođeni generali Markač i Gotovina, kao i ona o smrti Zvonka Bušića, kojeg je moderatorica nazvala hodajućim idealom i utjelovljenjem ljubavi prema Hrvatskoj, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Zaključak da nam je potrebna sveobuhvatna i temeljita lustracija svih segmenata društva i svih postojećih organizacija pod palicom hrvatskih branitelja, koja se već nazire, pozdravljena je velikim pljeskom.
Dvorana je bila popunjena do zadnjeg mjesta a činjenica da se predstavljanje knjige zajedno sa razgovorima, potpisivanjem knjiga i druženjem trajalo tri sata, govori koliko je ova promocija bila uspješna.

logo hdz novi

 

logo hdz bijela

... učlani se u HDZ ....

PITANJA I PRIJEDLOZI

Pozivamo Vas da nam putem elektronske pošte (info@hdz-sesvete.eu) iznesete Vaše prijedloge, komentare i pitanja vezana uz aktivnosti HDZ-a na području Gradske četvrti Sesvete.
Go to top