logo heder portal web
logo hdz
 
U utorak 06. svibnja 2014 god. PO HDZ-a Sesvete na čelu s predsjednikom Antom Plazonićem i potpredsjednikom VGČ Sesvete Draženom Markotom posjetili su TO Sesvetski Kraljevec, u svrhu upoznavanja sa trenutnom situacijom u tom temeljnom ogranku.
Uvodno izlaganje podnijela je predsjednica TO Sesv. Kraljevec gđica Silvija Lažeta istaknuvši pritom zadovoljstvo zbog povećanja članstva u protekla dva mjeseca,ali i odgovornost prema mještanima u smislu povećanja kvalitete života u Sesvetskom Kraljevcu s posebnim naglaskom na male komunalne akcije.U svom osvrtu na skorašnje EU izbore napomenula je potrebu što većeg izlaska naših članova i simpatizera, kako bi postigli što bolji izborni rezultat.
Predsjednik PO HDZ-a gdin. Ante Plazonić govorio je o trenutnoj situaciji na političkoj sceni,kazavši kako su ovi predstojeći izbori ozbiljan test za ono što uskoro slijedi. Ako pobijedimo što očekujemo na izborima za EU parlament,taj rezultat će bitno odrediti i izbore za predsjednika Republike Hrvatska,a kasnije i parlamentarne izbore.
Na sastanku su nazočili i predstavnici braniteljske populacije puk. Ratko Dragović-Klek i povjerenik za branitelje HDZ-a Sesvete Marko Cvitković.

logo hdz novi

 

logo hdz bijela

... učlani se u HDZ ....

PITANJA I PRIJEDLOZI

Pozivamo Vas da nam putem elektronske pošte (info@hdz-sesvete.eu) iznesete Vaše prijedloge, komentare i pitanja vezana uz aktivnosti HDZ-a na području Gradske četvrti Sesvete.
Go to top